kravallslöjd.

kravallslöjd, sy en tröja, makeityourown

Nervösläser med spända minen på recensionen som kravallslöjdskribenten Märta ärligt har tyckt och sytt efter makeityourownmönstret. Ler sedan, för längst ner i artikeln står hon i den stolta makeityourown posén. Å även om hon kapat munnen på bilden så kan man iallafall läsa sig till att hon är glad att hon insåg hur enkelt det var att sy en tröja själv. Puh..

Citerar:
"Allt som allt tog det en dag att gå från ett stycke tyg till färdig tröja men då tog jag ett antal långa pauser. Får man väl upp färdigheten skulle det nog gå på bara några timmar. " Märta

> Läs hela atikeln på Kravallslöjds hemsida.
Bilderna är fotade av Märta Hedvall.





Kommentarer
Postat av: HeyLeon

Det där hon nämner med sömmen på infodringen undrar jag också över, kan man bara lämna den osydd? Tittar inte kanten fram lätt då?

2012-04-19 @ 08:59:24
Postat av: makeityourownhanna

Hej!



Sömnadsbeskrivningen är tänkt att beskriva de allra viktigaste stegen för att sy ihop sin tröja. Här på bloggen lägger vi sedan ut extra tips. Se t ex dessa inlägg om hur du syr stödstickning på infodringen.



http://makeityourown.blogg.se/2012/january/stodstickning-1.html

http://makeityourown.blogg.se/2012/january/stodstickning.html



Infodringen hålls också bäst nere om du jackar sömsmånen. Se steg 4 i detta sytips

http://makeityourown.blogg.se/2012/march/linne-med-knappar-1.html



Om det är något mer som är oklart så tveka inte att höra av dig igen! Vi vill verkligen att det ska gå så bra och lätt som möjligt för alla makeityourown-sömmerskor. :)

2012-04-19 @ 20:11:29
URL: http://www.makeityourown.se
Postat av: HeyLeon

Såklart. :) Nu har jag skrivit ut alla era sytips så att jag kan ha dem som referens bredvid mig när jag syr, så kan jag checka där först och fråga sen. Tack för hjälpen!

2012-04-20 @ 14:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback