kjolar oss.

 
Här sitter vi i varsin egen-sydd-kjol å funderar på vad ni tycker om den här sybloggen. Med över hundra besökare per dag är vi såklart nyfikna vad det är ni gillar med makeityourown. Är det länkarna till syinspiration, bilder på det vi själva syr eller sytipsen ni gillar?
 
Vårt populäraste inlägg är > Kjola dig.
 
> Hannas kjol
> Elins kjol
 
Har ni idéer om något vi borde skriva mer eller mindre om var inte rädd att tipsa oss.
 
Kommentarer
Postat av: Felicia

mixen är väl det som jag gillar allra bäst - både få se sånt som ni syr (alltid lika peppande för att sjäv få sytummen ur), sytips (som man blir sugen på att testa) och syinspiration och bra länktips.

skulle jag få önska så önskar jag fler sytips! t ex mer utförligt hur man placerar och mäter ut det diamantformade insnittet på ryggen i den här klänningen http://makeityourown.nu/2013/february/70-tals-klanningen.html#comment
eller hur man ändrar om makeityourownmönstret till ett klänningsliv med prinsesskärning!
tack för en superblogg! :)

Svar: Tack för din feedback Felicia! Vi blir så glada att höra att vi är en del av din sylust. Vi har förstått att det är sytipsen som är mest uppskattade och kommer lägga upp ett på hur man syr foder så snart vi hinner färdigställa det:)
Och vad bra att du hade konkreta önskemål på framtida sytips! lovar att göra dessa!
kram
makeityourown

2013-06-04 @ 21:10:31
Postat av: leschatsducirque

Framförallt: Inspiration! Och de konkreta tipsen. Men det som sticker ut är... Stämningen (allt är snyggt, känslan liksom och så hur ni skriver. Personligt men inte privat, proffsigt i känslan men ödmjukt och tillgängligt och allt känns superinspirerande!). Jag har precis börjat sy och har bokmärkt er länksida istället för bloggarna i den. Lägg gärna in ännu fler bloggar! :)

Svar: å, tack vad fint skrivet. Det betyder jättemycket för oss att ni läsare uppskattar våra inlägg. Vi är ständigt ute och surfar efter nya bloggar. De e perfekt att tipsa om när vi legat lite på latsidan vad gäller eget skapande;)Kram och tack för att du bokmärkt oss!
makeityourown

2013-06-04 @ 22:55:23
Postat av: Mimmi Liikamaa

Gillar att ner ger så mycket inspiration och visar vad ni gör! Tipsen är toppen! Älskar ert mönster (som jag har i flera storlekar) och att ni gör så mycket som utgår från det och oxå att ni visar hur man mäter och ändrar i mönstret! Tack för att ni delar med er!

Svar: Hej Mimmi!Tack för att du följer bloggen och vad kul att du har mönstret i flera storlekar! använder du olika storlek för olika projekt beroende på hur du vill ha passformen eller syr du till olika personer? nyfiken;)
Vi försöker göra alla sytips utifrån vårt mönster. Vi valde liksom att göra det basic så att man sen har möjlighet att tipsa er sömmerskor om nya roliga mönsterförändringar allt eftersom. Fick tips här ovan om princessskärning så det kan du hoppas på snart:)
kram!
makeityourown

2013-06-06 @ 18:08:15
Postat av: Karin

Jag har ganska nyss hittat till er och är mest glad att jag har hittat en annan svensk syblogg. Men jag gillar blandningen av ämnen och att ni skriver på ett trevligt sätt.

Svar: Hej Karin!ja, de finns alldeles för få svenska sybloggar. Tror dock att det skett en viss ökning på senaste tiden :)
Det är toppen att inspireras av varandra och visst känns det lite mer nära om bloggen är på svenska också.
Hoppas du fortsätter följa oss!
kram.
makeityourown

2013-06-07 @ 13:16:39
URL: http://litevarje.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback