Internationella sybloggar.

Har tidigare gjort en lista över intressanta retrobloggar i Sverige med syandet i fokus. Här kommer den internationella listan. Hoppas du hittar någon favorit bland dessa.
 
 
 
We Sew Retro — är ett sycommunity fullproppad med allt som har med vintage att göra. We Sew Retro delar vintage- och retro-syprojekt. Garanterad syinspiration helt enkelt.
 
Helt helt underbar syblogg tycker jag.
 
 
 
 
Elegant Musings — Skriver om allt som har med vintage att göra. Har en välfylld kategori med egensydda vintageklänningar. Bäst är hennes tutorials på sydetaljer med kragar och fickor.
 
 
 
 
CIRQUE DU BEBE — drivs av austrialienskan Sophie som syr kläder av vintagemönster, barnkläder å en hel del re-fashion.
 
 
 
 
Miss Allie Mass — Ung tjej som syr till sig själv inspirerat av 50 och 60-tal.
 
 
 
 
 
Wearing History — Bloggerskan Lauren älskar fashion och klädhistoria från tidigt 1900-tal fram till 50´s. Hon har sytt så länge hon kan minnas och studerat modehistoria. Dessutom har hon samlat på vintageklänningar sen hon var fjorton.
 
Ja ni hör ju själv. Det här är en Vintageblogg Deluxe.
 
 
 
 
Lucky Lucille — Känns som en väldigt professionell vintageblogg (mycket 1940-tal) som enbart handlar om att sy. Haka på en Sew Along, ladda ner mönster gratis eller lär dig mer om sömnad genom en mängd tutorials.
 
Som makeityourown fast med vintagefokus och på engelska.
 
 
 
 
Gertie´s — Är en syentuaist från N.Y som älskar allt som har med Retro att göra. Bloggen lovar syinspiration, tips och beskrivningar. Förrutom bloggen har hon även gett ut en sybok och skriver för mönsterjätten Butterick.
 
 
 
Å några till sybloggar med vintage- och retrofokus:
 
 Hoppas det var någon du fastnade för!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback