process.Hittar skinnbitar å längtar. Längtar till hösten som börjar komma. En syhöst i otålig väntan då makeityourown TRÖJA ska släppas å hej vad det ska sys.

Till dess får tyghögar, skinnbitar och spetsar ligga å vila i väntan på att perfektionismen ska bli nöjd å pantone färgen tryckas på det som skapas i burken idag. Håll ut!


.Planerar en syhöst med en hel del fickor å PJ Harvey.

övertygad.Imorgon, lördagen den 20 augusti, kan man klämma å känna å säkert köpa lite Retro stuvbitar från ÖVERTYGAD på designmarknaden A´LA LONDONKanaltorget vid Göteborgshjulet. Om inte, kan man kolla in ÖVERTYGADS webbshop om inte annat.

GILLA!

process.jobbar på natten. jobbar på dagen. För att göra klart den första förpackningen av makeityourown Tröja.

amybutler.Å här har man varit på andra sidan Atlanten å inte vetat om att AMY BUTLER finns.
Herregud vilka tyger!
N.Y silk.


Alltför sällan det vill säga aldrig hittar man silke på loppis. Så då gäller det att passa på när man befinner sig på platser som har halva priset per meter av just silke. I höst blir det projekt med lite mer fall i kläderna. Nåt som sass & bide kanske.

köpa tyg i New York.

En dag fick jag på mig. En dag att hitta gatan med tyger i New York. Den skulle ju ligga där vid Madison Sqaure Garden. Gick, å gick lite mer, å svettades. Sen låg det en liten trång butik där. Mitt i allt.
 
Tygklämde å kände ca. 1h inne på Trueman Discount Fabrics som ligger på 26th street vid 7th Avenue, NewYork. Men sen flera dagar senare hittade jag hela tyggatan, 39th street, med tyg-, band- och knappbutiker. Men då hade min lilla tygkassa tagit slut.

Enligt mor så heter det sybutik å inte tygbutik. Ändrar mig inte. Det här var en butik med bara tyger. Så tygbutik är var det är.
N.Y loppis.
Allt är stort i New York. Så även loppisarna. Här Antiques Garage i flera våningar, strax ovanfär Union Square, som har allt allt allt. Alltså en hel del spetsar, knappar, tyger och spännen.

Antiques Garage

(112 W 25th St between Sixth and Seventh Aves
Öppet:
lör, sön 9am–5pm
hellskitchenfleamarket.com

Å HÄR kan ni se hela listan på bästa loppisarna i NewYork.