Okej, nu är det dags.

Nu kommer det här inlägget vi har dragit oss såå för att skriva. Vi har alltså bestämt oss för att tiden i våra liv inte längre räcker till för makeityourown och vi är mogna för att lämna över till er andra sytokar där ute.

Vi har bloggat i 5 år. Under den tiden har vi startat upp makeityourown handelsbolag, tryckt upp en förpackning med basmönster för tröja, startat webbshop, varit med på designmarknader, bott i Köpenhamn, gjort sytips-filmer och trycksaker, tagit en magisterexamen i design, fått Tygverket som återförsäljare, bott i Kina, tagit en kandidatexamen i ekonomi, testat på sypodd och sytt både det ena och det andra såklart. Men framförallt har vi sett en syrörelse växa fram på bloggar, i sociala medier och nu i mainstream-tv.  Ibland brukar vi säga att vi kanske var lite före vår tid.

Vi älskar bloggen och vi älskar alla er som varit här inne å kikat, läst eller bara inspirerats. Vi kommer att sakna er massor, men nu behöver vi fokusera på våra jobb och familj. Sy kommer vi alltid fortsätta göra och det kommer kännas svårt att inte få dela med oss av tips och idéer i fortsättningen men vi hoppas att syinspirationen för er inte ska sluta här. Vi vet att det finns flera av er läsare som kommer ta vid och föra syglädjen vidare. Lämna gärna en kommentar här och länka till din syblogg så andra kan hitta ny inspiration.

Vad händer nu då? Är du desperat efter ett mönster eller vill komma i kontakt med oss av vilken anledning som helst, så nås vi på mejladressen [email protected]
 
Kram
 
Elin & Hanna